marți, 16 iunie 2015

Atracții turistice în Germania de Sud


Germania de Sud nu este doar regiunea cea mai puternică din punct de vedere economic țării; este de asemenea originea unora dintre atracțiile cele mai pitorești. Este o locație unde puteți vedea Pădurea Neagră, Alpii, și multe râuri, cum ar fi Dunărea, Rinul și Rhone. În întreaga regiune,întâlnim castele de basm, vinarii care cresc struguri pentru unele dintre cele mai bune recolte din lume.

Aici este o privire la unele dintre atracțiile de top pe care Germania de Sud are de oferit:

1. Fussen

Amplasat la poalele Alpilor, un sat mic din Fussen este punctul culminant de sud al Road Romantic, cu castelele din apropiere de Neuschwanstein și Hohenschwangau, punctul culminant al multor excursii din sudul Germaniei. Orașul în sine este acasa la feericul Hohes Schloss, sau "castelul mare." Această clădire medievală are o minunată Trompe l’oeil(iluzie optică) de pe fațada exterioară și un turn cu ceas uimitor renumit printre cele mai multe caracteristici. Satul are de asemenea o fostă mănăstire benedictină numită St Mang. Multe lacuri și trasee frumoase sunt în apropiere, dacă doriți să vă aventurați afară din sat. Deși cele mai multe dintre cele mai importante pot fi văzute într-o zi sau două, ambianta fermecatoare de aici este în valoare de a lua timp pentru a absorbi și de a explora.

2. Heidelberg

Cu comori istorice, cum ar fi Podul Medieval Vechi, Castelul Heidelberg, Biserica Duhului Sfânt și  Knight St. George House, nu este de mirare că Heidelberg este unul dintre primele destinații turistice din Germania. Pitorescul oraș mic a suferit daune în timpul celui de-al doilea război mondial, cu centrul orașului baroc rămas intact. Acasă la cea mai veche universitate din Germania, istoria academică lungă Heidelberg poate fi reconstituită pe Philosopher’s Walk, o cărare pitorească anterioare adesea traversată de mulți filozofi și profesori.

3. Munich

Această capitală bavareză este cel mai populat oras din sudul Germaniei. Situat la râul Isar din sudul Bavariei, este cel mai bine cunoscut pentru arhitectura sa frumoasă, cultura fină, și festivalul anual de bere Oktoberfest. Deși orașul modern a crescut destul de mare, orașul original, sau Alstrading poate fi văzut în centru, cu piese rămase din ziduri și este în valoare de o plimbare. De notat special este satul olimpic 1972, Opera, Gradina Inglés, și viața de noapte din Ludwigsvorstadt-Isarvorstadt.

4. Bamberg

Bamberg este cunoscut pentru arhitectura ITS minunată, mai ales în centrul vechi al orașului. Două atracții sunt sculptura veche cunoscută ca Dom, care descrie un tânăr călăreț necunoscut. Al doilea este Altes Rathaus, ceea ce este o clădire care se află în mijlocul râului cu camere suspendate deasupra apei. De notat în special este festivalul folcloric șase zile cunoscut ca Sandkerwa. Mai multe sute de mii de vizitatori coboară asupra Bamberg pentru alimente, vin, bere, pește și sportive locale, cum ar fi jousting.