sâmbătă, 1 august 2015

De ce să vizitezi Buenos Aires


Buenos Aires este un oraș cosmopolit fermecător, unul dintre cele mai frumoase din America de Sud.  E timpul pentru a experimenta spiritul unei Argentina diferite, precum și farmecul vecinei, Uruguay.

1. Delta Tigre

Tigre Paraná Delta este la 35 km (20 mile) nord de Buenos Aires, o excursie de o zi de la Buenos Aires cu barca sau cu trenul în acest domeniu ușor și convenabil. Acesta este o destinație de vacanță populară pentru locuitorii din Buenos Aires.  Delta Tigre este unul dintre cele mai mari din lume. După o mlaștină, Delta are acum căi, un sistem de canal, case și o piață plină de viață.

3. Colonia del Sacramento, Uruguay

Colonia del Sacramento este una dintre cele mai istorice orașe din Uruguay; a fost fondat de portughezi în 1680, iar mai târziu preluat de Spania. Acest oraș pitoresc de pe Rio de la Plata este situat la doar peste 50 km (30 mile) cu feribotul de Buenos Aires. Barrio Histórico, centrul colonial de străzi înguste pietruite, ocupă o mica peninsulă proeminentă în râu; Amintind de Lisabona în Portugalia, acest oraș fermecător este, de asemenea, cunoscut pentru plajele sale minunate.

4. San Antonio de Areco

Situat printre luxuriantele terenuri agricole la doar 115 km (70 mile) de capitală, San Antonio de Areco este considerat unul dintre cele mai multe orașe istorice din Argentina. Situat în Pampa, orașul este un loc bun pentru a învăța despre cowboy argentinieni colorați, de asemenea, cunoscuți sub numele de gauchos. Obiectivele orașului sunt muzeele, dar ceea ce îl face cu adevărat memorabil, sunt străzile pitorești coloniale din centrul orașului. Orasul este, de asemenea, un loc bun pentru a cumpăra bunuri din piele și argintărie. În noiembrie, orașul găzduiește anual Fiesta de la Tradición, cel mai important festival de cultură din Argentina.

5.Montevideo, Uruguay

O excursie la Montevideo este greu de realizat într-o zi. Fondat de portughezi, condus de spanioli și pentru scurt timp de englezi, capitala sudică din America de Sud este situată pe Rio de la Plata. Multe atracții turistice se află în Ciudad Vieja sau Old Town, care are clădiri coloniale, muzee și galerii de artă.  Bulevardul asemenea, duce la un punct de reper, Obeliscul, și la Parque Battle, un parc mare Montevideo.