miercuri, 27 mai 2015

Locuri istorice de vizitat in Berlin


Există multe motive pentru a veni la Berlin. Împătimiții de istorie se pot bucura de arhitectura gotică, multe locații importante din al doilea război mondial, și zidul infam. Pentru iubitorii de artă, muzee, catedrale și operă sunt toate alegeri fabuloase. Pentru cei care doresc să se ramifice în excursii de o zi, o mulțime de oportunități minunate sunt disponibile.Aruncă o privire la unele dintre cele mai bune excursii de o zi de la Berlin:

1.Potsdam


Mai puțin de o oră cu trenul, Potsdam este în afara frontierei capitalei și este, probabil, cea mai popular excursie de o zi de la Berlin. Până în 1918, Potsdam a fost resedința regală a Kaiserului și împărații prusace. O rețea mare de lacuri, interconectate repere și palate sunt principala atracție în acest oraș. Acest palat odată a servit ca resedința de vară a regelui Prusiei, Frederic cel Mare. Porțiunea originală este o poveste în stil rococo, cu doar zece camere.

2. Dresden


Înainte de aceasta, a fost grav avariat de bombardamentele din al doilea război mondial, Dresda a fost cunoscut sub numele de "Florența pe Elba" din cauza artei uimitoare și arhitecturii. După mulți ani, orașul a restaurat o mare parte din fosta glorie. Dresden oferă mai multe repere interesante, cum ar fi Plaza de Terrace Bruehl și complexul palat magnific cunoscut ca Zwinger. Orașul Vechi cuprinde, de asemenea, o serie de site-uri istorice, cum ar fi catedrala uimitoare Frauenkirche. Orasul este de aproximativ 2 ore de mers cu mașina de Berlin.

3.Tropical Insulele Resort

Cea mai mare piscină interioară din Europa a fost creata în interiorul domului unui hangar vechi. Numit Aerium, structura a fost inițial construita ca un hangar zeppelin, dar aeronava a fost destinată ca o casă care nu a fost niciodată construita. În 2003, a fost vândut la o societate din Malaezia care a folosit această structură pentru a crea o pădure tropicală, păduri tropicale, lagună și o piscină tropicală. Statiunea este menita să apeleze la adulți și copii, cu exponate pe viata naturala Rainforest, jocuri copii, precum și o saună și spa pentru adulți.

4. Leipzig

O oră și jumătate de plimbare cu trenul de la Berlin la Leipzig. Acest oraș de un milion a fost un important oras comercial din timpuri medievale, și a fost un centru major al Sfântului Imperiu Roman. El a continuat să fie un important centru al culturii mondiale, acasa, la Goethe, Johann Sebastian Bach, și Mendelsson. Obiectivele majore includ Catedrala St Thomas, în cazul în care Bach a lucrat o dată, grădini zoologice și botanice, Bătălia de Memorial Națiunilor și frumoasa biserica Sfântul Nicolae.

5. Spreewald

Această regiune este o biosfera protejata, similara cu un parc național în Statele Unite, și a fost în acest fel de la 1990. O caracteristică definitorie a zonei este un mozaic mare de canale de irigații, care s-au transformat într-o rețea de canale. Cu toate acestea, o mare parte din acest domeniu este nelocuită, și servește ca un protejat acasa, la multe specii de plante și animale. Acesta este un frumos peisaj, unic aproximativ o oră la sud de Berlin. În afară de natura sa frumoasă, Spreewald este acasa, la Sorbs, un trib slav care s-a stabilit aici cu secole in urma. Multe ferme vechi, tradiționale, de-a lungul căilor navigabile oferă locuri frumoase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu